Toni Seligrat: 'El partit contra el Barça B és d'aquells que m'agrada molt'

Publicat divendres 15 de Gener de 2021 14:35
  • Joan Mercadé


Roda de premsa de Toni Seligrat

L’entrenador del Nàstic, Toni Seligrat, admet que li agraden molt els partits com el que jugaran aquest diumenge el Nàstic contra el Barça B. Afirma que està motivat pel fet que el rival arribi amb tres victòries consecutives i que sigui l’únic que els ha guanyat aquesta temporada. A més, Seligrat confirma que Álvaro Ratón no serà el porter del Nàstic.

El partit d’aquest diumenge a les 12 enfrontarà al primer i segon classificat del subgrup. Per Seligrat és un partit que el motiva especialment per com arriba el rival i per ser l’únic equip que els ha guanyat. Comenta que aquesta tipologia de partit li agrada i que tenen especial interès per “tornar la pilota” al Barça B i guanyar-los.

La segona volta començarà aquest diumenge i Toni Seligrat afirma que ara és quan els equips prenen més consciència. Diu que el Nàstic està creixent i que encara tenen marge de millora per encarar la segona part de la temporada.

Pel que fa al porter, l’entrenador ha confirmat que l’arribada d’Álvaro Ratón està descartada a causa de temes burocràtics amb el Zaragoza. Igualment, repeteix que la porteria està ben coberta i que ara buscaran un perfil millor que el de Wilfred. A falta d’oficialitzar el fitxatge i tal com avança Tarragona Ràdio, tot apunta a que aquest serà René Román.

El partit serà a les 12 del migdia i, com des de fa 18 temporades, el podreu seguir a la sintonia de Tarragona Ràdio des d’una hora abans.