Roda de premsa de Toni Seligrat

Toni Seligrat: 'Ens hem de plantejar no perdre en els cinc partits que queden'

Publicat divendres 26 de Febrer de 2021 14:35
  • Nàstic
  • Joan Mercadé

Toni Seligrat ho vol guanyar tot i no està sorprès perquè el seu equip estigui primer. El tècnic del Nàstic ha declarat que veient la regularitat de l’equip en el seu rendiment fa que no l’acabi de sorprendre que estiguin al més alt de la classificació. Detalla que és molt complicat guanyar en aquest subgrup, i més fora de casa, però deixa clar que aniran amb l’ambició de sumar els 15 punts que estan en joc. Sobre l’Hospitalet, Seligrat diu que hauran d’estar amb els sis sentits per poder-los guanyar i que no serà fàcil.

L’entrenador del Nàstic ha parlat en roda de premsa aquest divendres després de quinze dies sense competició. Ha afirmat que els ha anat fenomenal per recuperar efectius, ja que després del partit d’Andorra tenien nou baixes. Van a la Feixa Llarga amb la intenció de guanyar el partit i els altres quatre que resten per acabar la primera fase. Seligrat diu que ho volen guanyar tot i que, pel rendiment de l’equip, no el sorprèn que segueixin líders.

Sobre el rival, Seligrat diu que no li agrada gens aquest tipus de partit. Es desvia de qui pensi que aquest partit ja està guanyat abans de jugar-lo. En aquest sentit, li recorda al jugat contra el Prat. Per la necessitat de sumar punts i revertir la dinàmica en la qual estan, el tècnic avisa que hauran d’anar amb els sis sentits posats.

L’entrenador ha parlat de les dades d’imbatibilitat de l’equip aquesta temporada. No perden des de la jornada 1 i ja són el club amb més partits seguits sumant de les tres primeres lligues espanyoles. A més, la situació on havia entrat l’equip de dos empats seguits podia fer pensar que havien perdut la claredat dels primers partits. Seligrat ho té clar i, tot i que respecta totes les opinions, no creu que es pugui fer des d’una vessant negativa contra un Nàstic líder.

El tècnic ha confirmat que pel partit de dissabte té la baixa de Gonzi. Són dubte Fran Carbia, Brugui, Rueda i Fullana. A més, detalla que Marc Trilles porta pocs dies entrenant, ja que no va poder tornar fins aquest dimecres per culpa del coronavirus.

La plantilla del Nàstic ha fet aquest divendres el darrer entrenament de la setmana, abans de jugar demà a les 19h al camp municipal de l’Hospitalet davant el C.E. Hospitalet, partit que des d’una hora abans el podreu seguir en directe per a Tarragona Ràdio com al llarg de les darreres 28 temporades.