Roda de premsa de Toni Seligrat

Toni Seligrat: 'Intentarem donar continuïtat a tot l'aconseguit, sabent que ara ho hem de fer millor'

Publicat dijous 01 de Abril de 2021 14:33
  • Joan Mercadé

L’entrenador del Nàstic, Toni Seligrat afirma que fins ara han fet molt bé les coses, però que a partir d’ara ho han de fer millor si es volen classificar pel Play-off d’ascens. La competència serà més forta que a la primera fase i l’entrenador afirma que “no n’hi ha prou amb el que s’ha fet fins al moment”. Ha destacat les virtuts d’un Villarreal B que, tal com comenta, porta temps fent bones temporades i estant a la part alta de la classificació. Pel partit de dissabte, Gonzi podria entrar de nou a una convocatòria després de lesionar-se el 2 de febrer.

El Nàstic ha acabat la primera fase de la lliga com a equip amb més gols a favor, menys golejat i líder. La temporada està sent bona i Seligrat destaca la bona feina que s’està fent, però creu que ara han d’anar més enllà per aconseguir el passi al Play-off. Són conscients que ara bé la millor part de la temporada.

L’entrenador també té clar que la segona fase els obligarà a dominar més i a estar millor en els diferents aspectes del joc. Tot començarà aquest cap de setmana contra el Villarreal B, un rival que li recorda al Barça B. Destaca el nivell dels jugadors i de l’entrenador, per això parla d’un rival “difícil i temible”.

Aquest dimecres es coneixia la renovació de Javi Bonilla per dues temporades més, fins al 2023. Així doncs, s’afegeix a les de Pol Ballesteros i Fran Miranda. Amb una clara predisposició de la directiva per la continuïtat, Seligrat ho veu com un premi als jugadors pel bon treball de la temporada.

Pel partit de dissabte, Seligrat tindrà les baixes de Rueda i Brugui per sanció i ha confirmat que, “en un 90% de probabilitats”, Gonzi podria tornar a entrar a la convocatòria.

El partit entre Nàstic i Villarreal B es disputarà aquest dissabte a les 17 hores de la tarda al Nou Estadi, on podran entrar 1.000 aficionats. Les entrades, tal com va informar el club, estan exhaurides. La prèvia del partit començarà una hora abans, a les 16 hores, amb tot l’equip del Sempre Nàstic a la sintonia de Tarragona Ràdio.