Toni Seligrat: 'Més aviat que tard, capgirarem la situació'

Publicat divendres 23 de Octubre de 2020 13:38
  • Joan Mercadé

L’entrenador del Nàstic, Toni Seligrat, creu que la situació es capgirarà “més aviat que tard” i que no està preocupat pels primers partits oficials de l’equip. El tècnic ha afirmat que la competència i l’actitud del seu equip provoca que encara no vegi que el partit contra el Badalona del cap de setmana sigui una final. Seligrat també ha repassat al rival i ha deixat la porta oberta a qui serà el porter titular.

L’entrenador, qui ja va estar a la banqueta pel partit contra el Llagostera, ha destacat que “tal com està l’equip, més aviat que tard, capgirarem la situació”. Veu que els seus jugadors estan fent la feina i que les decisions dels àrbitres estan perjudicant l’equip. “Ens han xiulat un penal que no és, no ens han xiulat un penal que és i ens han anul·lat un gol que és. S’està ajuntat tot una mica. Els àrbitres que no encerten i estan tenint errades que ens estan afectant molt en els resultats”, sentenciava el tècnic.

La derrota contra el Barça B i la d’aquest dijous contra el Llagostera han començat a generar incertesa entre els aficionats. Per Seligrat, “una segona jornada sense guanyar no seria per fer saltar les alarmes”. Afirma no estar preocupat per la situació de l’equip, ja que els veu amb bona actitud i amb intenció de lluitar.

Toni Seligrat no s’ha volgut mullar en si veurem a Wilfred a la porteria o no. Després del partit contra el Llagostera, l’entrenador va comentar que el porter tenia molèsties. A més, ha destacat l’alt nivell que tenen els tres porters de l’equip. Destaca l’experiència de Wilfred i les qualitats de Gonzi.

Pel partit de diumenge, Seligrat espera poder comptar amb Bonilla, que no podria jugar si la sanció és molt greu. Qui no hi serà és Fran Carbia, qui té un esquinç al turmell, tot i que no saben en quin grau.

L’entrenador del Nàstic també ha volgut lloar al tècnic del Badalona, Manolo González, i al rival. Creu que és un entrenador que té una idea fàcilment identificable i que serà un rival dur de guanyar. Ara bé, per Seligrat no hi ha cap altra opció en el partit que aquest diumenge a les 17 hores jugaran Nàstic i Badalona. Com cada partit i des de fa 28 temporades, podreu seguir la prèvia des d’una hora abans – a les 16 hores- en una nova edició del Sempre Nàstic.