Toni Seligrat, sobre el Cornellà: 'És un rival de màxima dificultat'

Publicat divendres 08 de Gener de 2021 13:26
  • Nàstic
  • Joan Mercadé


Roda de premsa de Toni Seligrat

L’entrenador del Nàstic, Toni Seligrat, avisa de la dificultat del rival d’aquest diumenge, el Cornellà. Diu que és un equip que ha fet una passa en l’àmbit competitiu fora de casa i que segueix tenint l’esperit competitiu que li ha permès fer bones temporades al grup 3 de Segona B. El tècnic també ha afirmat que tenen ganes de competir i que no està especialment preocupat per la dificultat que està tenint el club per trobar un porter en aquests primers dies de mercat.

Seligrat ha repassat en roda de premsa prèvia al partit de diumenge contra el Cornellà quin serà el rival que es trobaran. Ha dit que és “de màxima dificultat” i que han estat capaços de perfeccionar el seu joc fora de casa. Destaca la continuïtat del projecte i la capacitat de competir que té l’equip de Fernández Romo.

El partit de diumenge serà el primer que jugaran els grana després de les vacances de Nadal i també donarà el tret de sortida al nou any. Tant el cos tècnic com els jugadors tenen moltes ganes de competir i de sortir a guanyar. Seligrat diu que nota a l’equip amb la mateixa intensitat d’entrenament que durant tota la temporada.

Amb el partit contra el Cornellà, la primera volta es donarà per acabada. El tècnic la descriu com atípica per haver jugat 9 partits i estar a punt d’acabar la primera volta, un fet inimaginable altres anys. Sobre els dubtes que podia generar l’equip amb els primers dos partits on van perdre contra el Barcelona B i van empatar contra el Badalona, Seligrat comenta que qui hagués estat preocupat, “s’ho hauria de fer mirar”.

Durant aquesta setmana, Thomas Amang ha estat notícia per l’absència del camerunès per sortir del seu país, on havia anat a passar uns dies amb la família. Seligrat ha dit que aquest dijous i divendres ja s’ha entrenat amb l’equip i que la sanció imposada pel club “no ha de transcendir”.

El club està buscant un porter al mercat i de moment no el troba, ja que un dels requeriments és que arribi amb la carta de llibertat. Davant aquesta situació, Seligrat afirma que no està preocupat i diu que “la porteria està ben coberta”.

El partit de diumenge entre el Nàstic i el Cornellà es disputarà a les 12 del migdia al Nou estadi. Des d’una hora abans, a les 11 del matí, podreu seguir la prèvia amb tot l’equip del Sempre Nàstic a la sintonia de Tarragona Ràdio.