Toni Seligrat, sobre la continuïtat aquesta temporada de Brugui: 'No estic massa tranquil'

Publicat dimecres 13 de Gener de 2021 15:00
  • Joan Mercadé


Entrevista a Toni Seligrat

L’entrenador del Nàstic, Toni Seligrat, afirma estar intranquil davant la continuïtat de Brugui al Nàstic pel que queda de temporada. El tècnic ha passat pels micròfons del Sempre Nàstic per parlar de l’actualitat grana i no ha amagat estar pendent de la possible sortida d’algun jugador aquest mercat d'hivern, entre ells, Brugui. També ha parlat de la posició del porter, la qual s’ha de cobrir en les pròximes hores. Confirma que el club treballa amb dues opcions.  

L’arribada del porter està sent un dels temes més importants del mercat hivernal. Tanmateix, Seligrat afirma que “tothom està pendent del seu fitxatge”, però que també poden marxar jugadors. Responent a una pregunta sobre Brugui, el tècnic ha afirmat que “fins al dia 1 no estarà tranquil”, ja que “quan es fan les coses molt bé, hi ha equips que es poden fixar en jugadors del Nàstic”.

Pel que fa a noves incorporacions, el tècnic afirma que el mercat d’hivern és per millorar i que “fins al dia 31 de gener poden sortir o arribar jugadors”. El que sembla que ho farà en les pròximes hores és el porter. El Diari Més avança que l'escollit serà Álvaro Ratón, el qual vindrà cedit fins al final de temporada. Seligrat confirma que arribarà aviat i que el club està treballant amb dues opcions. Diu que si fos per ell, el porter ja estaria a Tarragona, però la decisió no depèn únicament del club.

Toni Seligrat també ha parlat d’altres jugadors com Pol Ballesteros, qui qualifica de “fonamental” per aquest equip i de Bonilla, afirmant que li va buscar una nova posició perquè era un “delicte esportiu deixar-lo a la banqueta”. Sobre els errors, el tècnic diu que són més conceptuals que no pas tècnics. Critica la falta de concentració en alguns moments del partit i comenta que els intentaran corregir i minimitzar.

L’entrenador també ha remarcat que vol aconseguir l’ascens amb el Nàstic, com a mínim, a la nova categoria entre la Segona Divisió i la Segona Divisió B. A més, pensa que l’últim pas per aconseguir “una excel·lència més alta” és guanyar fora de casa.