Toni Seligrat té la renovació automàtica com a entrenador del Nàstic en cas d’ascens

Publicat dimarts 26 de Novembre de 2019 07:06
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Lluís Fàbregas

Ara segurament aquest objectiu queda molt lluny, però és un «bonus» que hi ha al contracte del tècnic de Torrent que en principi finalitza el proper 30 de juny.

El Nàstic va fer public que la contractació de Seligrat anava fins el proper 30 de juny, però lògicament hi ha un condicionant molt clar i a la vegada a dia d’avui força complicat, que és que en cas d’ascens a segona divisió, automàticament el contracte queda renovat.

El director general del Nàstic Lluís Fàbregas, en una entrevista a Tarragona Ràdio, així ho ha desvetllat.

Fàbregas, ha parlat del nou estil de joc de l’equip, que ja va quedar ben clar despres del debut amb victòria davant la SD Ejea. Un futbol més vertical, directe, sense especular però sobretot un joc que permeti sumar punts que és el gran deficit de l’equip en aquest primer tram de lliga.

La plantilla despres de la sessió de recuperació d’aquest dilluns, descansa avui i demà amb doble sessió preparatoria començarà a preparar el partit de diumenge al camp del Prat. Partit que xiularà el canari, Víctor Peréz Peraza.

Per aquest partit el Nàstic, organitza el desplaçament. Els socis que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer al preu de 22 €, preu que inclou el viatge en bus i l’entrada al Municipal Sagnier. Mentre que els socis menors de 18 anys o fills de socis menors d’edat podran viatjar i presenciar el duel de la jornada 15 per 10 €.

Per a aquest desplaçament no es disposarà d’entrades individuals a les oficines del Nou Estadi. Aquells socis i/o aficionats que viatgin amb els seus propis mitjans hauran d’adquirir l’entrada a les taquilles del camp de l’AE Prat al preu de 15 €. La sortida es realitzarà el mateix diumenge a les 9.30 h, des de la Imperial Tarraco; i a les 9.45 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi.