Torra: "És una autèntica vergonya que hores d’ara no hi hagi un calendari clar i cert pel Corredor Mediterrani"

Publicat dijous 14 de Març de 2019 12:52
  • Laura Casas

Quim Torra diu que és una «autèntica vergonya» que hores d’ara no hi hagi un calendari ni clar ni cert per a la posada en marxa del Corredor Mediterrani. El president de la Generalitat afirma que el retard que acumula la infraestructura ferroviària, com també les obres de l’A-27 per connectar amb el nord de la Península, està restant oportunitats al país. Torra ho ha manifestat aquest dijous en el marc de la seva primera visita institucional al Port de Tarragona. El president català ha destacat l’ambició de les instal·lacions tarragonines com a motor econòmic i social, destacant projectes com el de la passera o del passeig marítim, que les han obert a la ciutadania. També ha parlat de la necessitat d’articular un front comú dels ports catalans, liderat pel de Barcelona i Tarragona, per poder afrontar els reptes econòmics i socials de Catalunya i combatre la gestió que es fa des de Madrid.

Quim Torra diu que és una autèntica vergonya que el Corredor Mediterrani no tingui encara cap calendari concret. El reclama, com també enfilar les actuacions pendents a l’autovia A-27.

El president del Port, Josep Maria Cruset, també s’ha manifestat en aquesta línia. Diu que el Port necessita aquestes infraestructures per obrir-se a més i noves oportunitats de negoci.

El president Torra s’ha trobat amb Cruset i el seu equip i també ha escoltat les reivindicacions del comitè de treballadors del Port. Després ha efectuat una visita en vaixell a les instal·lacions tarragonines.