Tot a punt per al setè sopar de les Estrelles Michelin

Publicat divendres 10 de Novembre de 2017 11:06
  • Tarragona Ràdio
  • Joan López Soler

Últims preparatius per al sopar de les Estrelles Michelin que se celebra aquest divendres a l'Antiga Laboral. Encara queden 60 places per aquelles persones que s'hi vulguin sumar. Per ara hi ha al voltant de 340 inscrits d'un màxim de 400 convidats.

Els xefs Joan Bosch, Diego Campos, Fran López, Jeroni Castell i Vicent Guimerà, estaran acompanyats pels restauradors Marco Borromeo, Àngel Jiménez, Mohamed Qauch, el gelater Gabri Olivier i el pastisser Gilbert Garcia.

El sopar començarà a dos quarts de 10 de la nit amb plats dels principals xefs estrella de la demarcació.

El director de la Lliga Contra el Càncer, David Ortega, subratlla el caràcter solidàri d'aquesta cita gastronòmica. Els fons recaptats es destinaran a aquesta organització i a la Fundació Carreras Contra la Leucèmia.

El restaurador Mohamed Qauch del restaurant Sol de Mar ha desgranat al Matí de Tarragona Ràdio els dos aperitius que serviran al sopar. Es podran tastar propostes com seitó fumat amb aromes del mediterrani.

Durant el sopar, que presentarà el periodista Josep Suné, es faran sortejos de diferents obsequis i regals cedits per múltiples comerços de la ciutat i la demarcació, així com objectes artístics i esportius.

El preu del cobert es manté en 45 euros i les reserves es poden fer tricant al 977232424.