Tres narradores tarragonines regalen contes en àudio a través d'Internet

Publicat dijous 26 de Març de 2020 11:07
  • Miguel González

Tres narradores tarragonines regalen contes en àudio a través d'Internet. Rat Cebrián, Imma Pujol i Carme González van engegar fa set anys el col·lectiu Entret(r)es, un projecte de contacontes a domicili a la ciutat de Tarragona.

Arran la crisi pel coronavirus, les narradores van recopilar al seu bloc algunes de les propostes de biblioteques, llibreries, autors i associacions que ofereixen continguts a la xarxa. Ara, han engegat la seva pròpia aportació enregistrant contes i relats i penjant-los a la xarxa com a regal per als més petits.

De la mà del follet Pocason, els xiquets i xiquetes podran gaudir de contes, històries i rondalles que ja estan disponibles, en àudio, al web entretes.blogspot.com.
Una de les narradores, Rat Cebrián, ha explicat a Tarragona Ràdio que la iniciativa busca entretenir i fomentar la imaginació dels infants a partir d'històries llegides en veu alta.

Cada setmana i mentre duri el confinament, les narradores penjaran l'àudio de tres contes interpretats per elles mateixes. Entret(r)es ofereix, en condicions normals, experiències de sessions íntimes de contacontes a domicili en família. Aquest servei no es reprendrà fins que acabi el confinament.