UGT exigeix que es vacuni el professorat de Formació Ocupacional

Publicat dilluns 22 de Febrer de 2021 12:43
  • Tarragona Ràdio
  • UGT
  • coronavirus

UGT exigeix que es vacuni el professorat de Formació Ocupacional que realitza els cursos del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) a aturats i a treballadors. El sindicat assegura que aquests professionals han estat sempre en terra de ningú i que no han estat prou reconeguts en les seves tasques formatives. A més, UGT afirma que mai se’l té en compte quan es parla de professorat.

Amb la pandèmia, aquest professorat, la majoria autònoms, ha vist com es posava especial èmfasi en evitar contagis a les escoles, instituts i universitats, però els seus llocs quedaven deixats de banda.

El secretari general d’UGT al Camp de Tarragona, Joan Llort, ha demanat que se’ls consideri com a personal essencial i que entrin a les llistes de Salut per vacunar-se.

El sindicat ha manifestat que el professorat de Formació Ocupacional sent incertesa perquè no sap si serà vacunat o no. L’organització ha expressat que es posa en perill la seva salut quan ja hi ha molts professionals que han estat afectats per la malaltia.

UGT també ha denunciat que en molts casos aquests treballadors són autònoms sense cap cobertura econòmica quan estan de baixa.