Últim cap de setmana dels 'Misteris als museus'

Publicat dijous 11 de Octubre de 2018 12:44
  • Andrés Tejedera
  • Tarragona

Els ‘Misteris als museus’ finalitzen aquest cap de setmana. Coincidint amb les Jornades Europees de Patrimoni es poden visitar els 7 museus de la ciutat. La iniciativa neix després de la bona acollida de la ‘Constel·lació Museu’ que es va realitzar per la Nit dels Museus. Els visitants podran conèixer els diferents espais de manera gratuïta fent una inscripció prèvia de manera online.

L’activitat consisteix en esbrinar on estan unes rèpliques que un misteriós lladre ha substituït als diferents museus de la ciutat, tot i això, mentre els participants poden visitar el Nacional Arqueològic de Tarragona, el d’Història, el del Port, el Diocesà, el d’Art Modern, el Bíblic i el CaixaFòrum Tarragona. Auriga Serveis Culturals s’encarrega de desenvolupar i coordinar l’activitat.

Els visitants que hagin intentat resoldre els enigmes rebran un premi de participació i els grups que resolguin correctament les incògnites tindran un premi especial. Es lliuraran aquest diumenge, l’últim dia d’aquesta nova activitat cultural de la ciutat.