Un camió bolca a la Baixada Misericòrdia i causa dos ferits lleus

Publicat divendres 08 de Setembre de 2017 11:34
  • Tarragona Ràdio

Ensurt monumental aquest divendres a la Part Alta. Un camió frigorífic de fruita ha bolcat a la Baixada Misericòrdia i s’ha precipitat fins a Trinquet Vell. Sembla ser que el vehicle s’hauria desfrenat i ha acabat caient per aquest carrer, des d’una alçada d’uns tres metres. Dos vianants que passaven per la zona han resultat ferits de caràcter lleu per contusions i han estat evacuats a l’hospital. Un ja ha estat donada d’alta i l’altre. un home de 40 anys, es troba al Joan XXIII. El conductor del camió ha sortit il·lès.

Els fets han tingut lloc cap a les 11h. Ràpidament tres dotacions dels Bombers s’han desplaçat fins a l’indret i dues ambulàncies del SEM, també Guàrdia Urbana.

L’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, que s’ha desplaçat a la zona, ha confirmat que no s’han produït danys personals de consideració. El camió estava buit i s’hauria desfrenat. S’ha acabat precipitant per la barana que hi ha en aquest punt i que ha quedat força malmesa. Ballesteros avança que l’espai s’assegurarà immediatament per garantir el pas dels vianants.

El conductor del camió estava descarregant fruita en un restaurant proper del carrer Major, al costat del propietari d’aquest establiment, quan s’han sorprès en escoltat un fort cop sense saber en realitat que es tractava del seu vehicle.

La zona s’ha acordonat i tallat en trànsit. Cap al migdia s’ha reobert l’accés des del carrer Portalet, també el pas de vianants.

Els Bombers segueixen a la zona, i es previst que en breu arribi una grua de grans tonatge per poder retirar el camió accidentat.

La zona ha quedat acordonada. Es realitzaran les tasques de neteja i desenrunament de la zona afectada i avui mateix es procedirà a construir una barana provisional que garanteixi la seguretat dels vianants. I, posteriorment, es reconstruirà la barana.