Un Ibersol CBT a l'alça rep el Benicarló en partit que es recupera a la LEB Plata

Publicat dimarts 23 de Febrer de 2021 18:35
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez


L’Ibersol CBT segueix recuperant els partit pendents, i aquest dimecres rebrà la visita al Serrallo del CB Benicarló, ajornat en el seu dia per culpa de la Covid-19. L’equip espera poder seguir mostrant la seva millora tant pel que fa al seu estat físic com mental.

A la plantilla cebetista el capita David Fernandez diu arriba un enfrontament on no hi ha marge al'error.

Sap que el conjunt de Castelló ha anat de menys a més i que aquesta millora s' ha produit amb els fixatges i el canvi a la banqueta.

El de La Selva diu que necesiten guanyar i que per fer- ho han de fer les coses molt be.

El tècnic no podrà comptar amb Manu Vázquez per aquest partit (el jugador va signar amb el club després de la data en la que s’havia de disputar el duel).

El mateix jugador ha explicat que confia en que la millora que ha tingut l' equip, davant Barça B i Menorca pugui tenir com a resultat ser competitius i tornar al cami de les victòries.

El CB Benicarló arribarà al Serrallo en un bon estat de forma, després de saber competir bé contra equips de la part alta de classificació.L’Ibersol CBT – CB Benicarló correspon a la jornada 10 de la LEB Plata Est i es jugarà el dimecres 24 de febrer a les 20:30h al Pavelló del Serrallo.