Un Nàstic emmirallat a Toni Seligrat

Publicat dimarts 04 de Febrer de 2020 07:01
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Lluís Fàbregas

Un cop tancat el mercat de fitxatges en aquesta finestra d’hivern, és l’equip que li ha quedat a l’entrenador per aquesta segona volta de la lliga.

Cinc incorporacions expresses del tècnic per donar un salt qualitatiu i sobretot resultadista per fugir de la zona baixa de la classificació. Jugadors com Fran Miranda, Jesús Rueda, Fausto Tienza i Fran Carbia, li donen a l’equip experiència per jugadors que tots han jugar en categories superiors i que són de perfil al que el tècnic els hi treu molt rendiment. Els tres primers jugadors de perfil defensiu, contundents i que no acostumen a perdre la posició al terreny de joc, mentre que el tarragoní és un autentic supervivent entre les defenses rivals per ser un jugador de lluita i amb gol. Javi Ribelles és un futbolista més de creació però que no veurem per la seva lesió que fa que no tingui fitxa per competir i per tant haurem d’esperar a la propera temporada per veure al futbolista valencià.

Uns moviments demanats per Seligrat, que a la vegada ha fet neteja al vestidor amb jugadors que restaven més que no pas sumaven tal i com ha confirmat el director general del Nàstic Lluís Fàbregas, en una entrevista a Tarragona Ràdio.

Fàbregas, també va parlar dels dos jugadors que no entren en els plans del tècnic. El de Lolo Pla que s’ha quedat sense fitxa i no ha sortit del club tot i les ofertes que ha tingut per poder marxar. El director general, diu que no entén la decisió del jugador al que continua convidant a tancar un acord i poder sortir de l’entitat, mentre que tal i com marca la normativa continuara entrenant i fent vida com qualsevol altre jugador de la plantilla tot i que no pugui jugar partits.

Situació diferent la de Viti que tot i tenir dorsal ja que ocupa fitxa de jugador sub 23, està suspès de sou i feina de forma indefinida. Una situació del seu expedient que sembla irreversible i que Fàbregas ja recorda que pot continuar així el que resta de temporada i la que ve ja que el migcampista encara tindrà contracte amb el Nàstic. El director general ha parlat d’un Viti que ha faltat al respecte als companys, tècnics, entitat i aficionats.

La plantilla del Nàstic gaudeix avui del segon dia consecutiu de festa abans de tornar demà als entrenaments i començar a preparar el partit de diumenge a Cornellà.

El Nàstic organitza desplaçament lluny de Tarragona per a que els nastiquers puguin acompanyar a l’equip el proper diumenge a Cornellà serà el proper rival a domicili i tots els nastiquers socis que vulguin formar part de l’expedició grana ho podran fer al preu de 25€, que inclou el viatge en bus i l’entrada al Nou Municipal de Cornellà de Llobregat. També es podran adquirir entrades individuals a les oficines del Nou Estadi, sense bus, al preu de 15€. Mentre que els joves de fins a 12 anys només hauran d’abonar 10 € del bus. La sortida es realitzarà el mateix diumenge a les 15.15 h, des de la Imperial Tarraco; i a les 15.30 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi.