Un tren Euromed xoca amb un ramat d’ovelles a Mont-roig del Camp

Publicat dimarts 02 de Gener de 2018 12:58
  • Tarragona Ràdio

Un tren Euromed ha atropellat un ramat d’ovelles a Mont-roig del Camp. La incidència no ha ocasionat ferits entre els passatgers tot i que sí la mort d’una setantena d’animals.

S’ha produït aquest dimarts cap a les 11 del matí i ha afectat un tren que feia el recorregut entre l’estació de França i Alacant, segons ha informat el gestor d’infraestructures ferroviàries, ADIF.

La incidència ha obligat a aturar l’Euromed i a revisar els possibles desperfectes ocasionats per l’impacte contra el ramat d’ovelles. Unes tasques que s’han allargat durant més d’una hora.

Finalment, no hi ha hagut danys materials al tren i el comboi ha pogut reprendre la marxa, a les 12:40h del matí.

Una incidència que ha obligat a tallar la circulació ferroviària entre Cambrils i Mont-roig, a la línia Tarragona-Castelló.

El tall ha obligat a detenir altres trens, el Talgo Múrcia-Barcelona, a l’altura de l’Hospitalet de l’Infant, i el que feia el recorregut entre l’estació de Sans i Alacant, que ha quedat aturat a Cambrils. Ara s’investiga el motiu que ha portat al ramat d’ovelles a precipitar-se a la via del tren. De moment, es desconeix la causa.