Autor: Europa Press

Autor: Europa Press

Una inspecció de l’Ajuntament confirma que hi havia llum punxada a la zona del Rancho Grande

Publicat divendres 03 de Juliol de 2020 19:27
  • Joan Mercadé

Una inspecció liderada per l’Ajuntament de Tarragona ha confirmat que hi havia llum punxada als pisos de la zona del Rancho Grande. Aquest fet ha comportat que es tallés la llum per la perillositat i el risc d’incendi.

Així ho ha afirmat el portaveu del govern municipal, Xavi Puig, qui ha dit que és un tema que importa a l’Ajuntament i que han estat en contacte amb els veïns.

La situació comença a ser insostenible per les baralles i aldarulls que creen les persones que estan de manera il·legal a la zona del Serrallo. Recordem que l'Ajuntament es personarà com a acusació particular per una baralla que hi va haver el passat dilluns dia 22 de juny. 


Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra han incrementat la presència policial a la zona en un dispositiu conjunt que es mantindrà durant les properes setmanes. També ho han fet entorn del carrer Ferrers a la Part Alta, on s’han produït alguns episodis de delinqüència al voltant d’un edifici ocupat. En aquest cas, la propietat de l’edifici ja ha fet la corresponent denúncia per l’ocupació il·legal.