Una nova edició de la 'Setmana de la Ciència' arriba a Tarragona

Publicat dijous 08 de Novembre de 2018 11:57
  • URV
  • Setmana de la ciència
  • Marta Ballabriga

Arriba la 23 a edició de la ‘Setmana de la Ciència’ a Tarragona. L’esdeveniment porta més de 40 activitats relacionades amb la matèria arreu del territori del 9 al 18 de novembre.

L’objectiu és fomentar l’interès de la societat per la ciència i ensenyar els darrers avenços científics i tecnològics. Les activitats són variades i estan adreçades a tot tipus de públic.

Durant l’esdeveniment es realitzaran activitats a Tarragona com el taller de ciència en família a Sant Salvador, una ruta científica d’Antoni de Martí i Franquès al Portal del Roser o tallers d’activitats experimentals al Campus Sescelades. També estan programades activitats arreu del Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre.

Dins de la Setmana de la Ciència, la URV organitza la sisena edició de l’activitat ‘Ciència al Teatre’ el 13 de novembre. L’espectacle combina la final del concurs ‘vols saber què investigo?’ amb monòlegs dels Big Van. També es realitza la sisena edició del programa ‘Fem recerca!’. L’activitat permet als estudiants de secundària entrar als laboratoris de la Universitat per fer tallers científics.

La Setmana de la Ciència és l’esdeveniment anual de divulgació de la ciència més important en l’àmbit europeu. És una iniciativa coordinada per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació. Aquest 2018 coincideix amb l’Any Europeu del Patrimoni Cultural que promou la Unió Europea i amb la celebració dels 150 anys del naixement de Pompeu Fabra.