Una part de l’oposició reclama 'coherència' a Ballesteros

Publicat dilluns 11 de Setembre de 2017 12:57
  • Tarragona Ràdio

Una part de l’oposició reclama 'coherència' a Ballesteros. El líder republicà i cap visible de l’oposició, Pau Ricomà, ha valorat el discurs institucional de l’alcalde, JOsep Fèlix Ballesteros, aquest 11 de setembre. 

El portaveu d’ERC-Mes-Moviment d’Esquerres, diu que 'si s’està commemorant la pèrdua de llibertats nacionals, has de fer el possible per recuperar-les i perquè la gent tingui instruments per poder votar si està a favor o en contra de la República'. Ha afegit que 'no sembla lògic fer un acte de commemoració i a l’hora posar dificultats a que la gent s’expressi lliurement'.

Des de la CUP, han fet un pas més i li han lliurat una urna de cartró a l’alcalde, en la seva respectiva ofrena floral. Han estat la regidora Laia Estrada i el regidor Jordi Martí, que han participat en l’acte, a diferència d’altres anys, que no hi assitien. 

La CUP també ha participat en els actes populars de l'11 de Setembre, que diverses entitats de la ciutat organitzen a la Part Alta de la ciutat a través de la Coordinadora 11 de Setembre.

La resta de grups municipals, a excepció del PP i C’s, també han assistit a l’acte i han fet les respectives ofrenes florals.