Units per Avançar prepara candidatura en solitari per a les municipals de 2019 a Tarragona

Publicat divendres 10 de Novembre de 2017 11:18
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

Units per Avançar treballa per presentar una candidatura a Tarragona a les eleccions municipals de 2019. El fins ara regidor de la formació que neix d’Unió Democràtica, Josep Maria Prats, no ha confirmat si serà ell el cap de llista. En una entrevista a Tarragona Ràdio ha assegurat que concorreran als comicis locals amb un projecte que aglutini les diferents sensibilitats centristes que hi ha a la ciutat.

Prats explica que tenen la intenció de presentar-se sols a les eleccions tot i la integració d’Units per Avançar en les llistes del PSC de cara al 21 de desembre.

L’exregidor de cultura diu, d’altra banda, que el pacte amb els socialistes al consistori tarragoní és impossible de recuperar.

Prats va sortir de l’equip de govern després dels fets de l’1 d’octubre per entendre que els socis del PSC i PP no s’hi havien posicionat en contra amb prou contundència.

Nega totalment el retorn al govern municipal, si més no aquest mandat. No tanca les portes a tornar-hi després de les municipals de 2019, en funció dels resultats que obtingui i del nou mapa polític que s’instauri al consistori.

Sobre el projecte de pressupostos municipals, Prats ha fet arribar al tinent d’alcalde d’hisenda, Pau Pérez, la proposta per incloure una inversió d’1 milió d’euros per al servei municipal de biblioteques. Considera que seria vergonyós que a Tarragona no disposés d’un Pla de Biblioteques.