Uri Labella deixa la Cultural Torreforta

Publicat divendres 15 de Maig de 2020 12:25
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Uri Labella

El futbolista Uri Labella ha fet saber a través de la xarxes socials que deixa la Cultural Torreforta tant de jugador del primer equip com d’entrenador  d’on  era el màxim responsable del Juvenil A.

Labella, admet que marxa del club de casa abans d’hora perquè tenia les il·lusions posades en que aquest projecte fos a llarg  termini.  Diu que ara, a nivell esportiu està il·lusionat d’iniciar altres reptes en el futbol. Un any més el futbolista de Tarragona s’ha convertit el màxim golejador de la tercera Catalana on havia anotat 23 gols a falta d’onze jornades per acabar la competició a banda dels  12 gols que havia anotat durant la pretemporada.

És el vuitena temporada seguida en que l’atacant acaba sent el “pitxitxi” de la categoria. Sense saber què passarà en el futur de la propera temporada pel Covid 19, el jugador s’ha mostrat en declaracions a Tarragona Ràdio, il·lusionat en tornar a trepitjar els terrenys de joc i seguir amb aquesta ambició que el caracteritza.

Lluny de lamentacions per no continuar en un projecte que l’havia fet seu, ha volgut destacar el curs amb la implicació que ha  acabat tenint en l’equip de seu barri i amb el juvenil que ha dirigit des de la banqueta.

Tot i ser la de una baixa, és el primer moviment que es produeix el club de ponent que continuarà competint a la tercera Catalana, ara caldrà veure quin és el futur del tècnic Jorge Parregà a la banqueta dels tarragonins. Parrega va ser el principal valador de l’arribada de Uri Labella, ja l’havia tingut en anteriors etapes.