Autor: Rafa Marrasé/TGN

Autor: Rafa Marrasé/TGN

Víctor Neila: 'Crec que perilla tornar a la competició'

Publicat dimarts 31 de Març de 2020 08:53
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Víctor Neila

L’entrenador del TGN Bàsquet té seriosos dubtes de que es pugui reempendre la competició a la Primera Catalana de bàsquet, categoria d’on l’equip és líder en solitari.

Víctor Neila, admet en declaracions a Tarragona Ràdio,  que com a una amplia majoria, la situació  els ha agafat a contrapeu. El tècnic té clar que el primer és la salut i que cal estar pendent de com  evoluciona tot sense pensar en l’excel·lent temporada que estaven fent  amb  el lideratge de la categoria i amb pas ferm cap a l’objectiu de tornar a Copa Catalunya.

Neila, diu que la plantilla està treballant pel seu compte  amb un pla marcat pel preparador físic, fins que puguin tornar a la normalitat, si finalment la competició continua.

L’entrenador del TGN, evita pensar a dia d’avui sobre l’anunci  que fa uns dies feia l’entitat i en la que la Federació  havia escollit el pavelló del Sagrat Cor per jugar-ho la final A4 que decidiria els equips que pugen a la Copa Catalunya, diu que en això ara no hi perd ni un sol segon.