Autor: Twitter de Víctor Vinós

Autor: Twitter de Víctor Vinós

Víctor Vinós, reconfortat per l'escalf rebut després de la seva greu lesió

Publicat dimecres 13 de Gener de 2021 19:14
  • Joan Mercadé


Víctor Vinós

El jugador del CBT Víctor Vinós afirma estar reconfortat amb tot l'escalf que està rebent per part d'antics clubs, companys i amics dies després de la seva greu lesió. Es va lesionar durant el partit contra La Roda al lligament creuat del genoll i s'espera que estigui lluny de les pistes al voltant de sis mesos. Diu que encara està en el procés d'assimilar tot el que li està passant. Té clar que ja no jugarà aquesta temporada i que haurà d'estar tot l'estiu treballant per tornar més fort. Ara, obrirà un procés de contactar amb traumatòlegs i doctors per saber si haurà de passar pel quiròfan o no.

Vinós està agraït per les mostres d'efecte que ha rebut dels seus exequips i també de companys i gent del món del bàsquet. El Lleida, Alpicat, Pardinyes i Valls, exequips de Vinós, han volgut desitjar una recuperació tan ràpida com sigui possible a un jugador que serà una baixa sensible pels blaus aquesta temporada. Es mostra reconfortat i a poc a poc es va fent a la idea de la seva lesió.

El jugador també està agraït pel suport del seu entrenador Berni Álvarez i els seus companys. Ha expressat que el club estarà al seu costat i l'ajudarà en el seu procés de recuperació. Aquest comença a partir d'ara, quan Vinós buscarà diferents opinions d'especialistes per saber si s'haurà d'operar o no.

Víctor Vinós té una mitjana de 17 minuts jugats en els quals ha anotat 5,6 punts i ha repartit 2,1 assistències.