Victòria del SPiSP en un matx sense història a Almeria

Publicat dilluns 10 de Febrer de 2020 07:15
  • Esports
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio


Carles Mora
El Club Voleibol Sant Pere i Sant Pau ha sumat una nova victòria després d’imposar-se per un contundent 0 a 3 a la pista del Michelin Mintonette Almería, equip que ocupa la setena posició de la classificació. Els jugadors dirigits per Vlado Stevovski no han tingut contemplacions en l’encontre d’avui i han imposat el seu joc de forma molt contundent decantant el matx en els tres primers sets amb uns marcadors molt contundents que deixen clara la superioritat tarragonina en l’encontre d’avui.

El capità del SPSP, Carles Mora, diu que van fer un bon partit davant un rival complicat i necessitaven una victòria clara i contundent com aquesta.

El primer joc del matx es decantaria per un ràpid 13 a 25, el segon ho faria per 16 a 25 i el tercer i definitiu punt seria novament per un 13 a 25, sentenciant per la via ràpida un triomf que situa els vermells en la segona posició amb 44 punts, a un d’un Barça que jugarà aquest diumenge a les 12.30 hores contra el Cisneros Alter en el Parc Esportiu Llobregat. Anass Anzaui es proclamaria el jugador més decisiu del matx amb un total de 34 punts anotats. La pròxima cita del SPiSP serà el pròxim dissabte a les 20.00 hores al Pavelló Municipal de Sant Pere i Sant Pau rebent la visita del Servigroup Benidorm.