Victòria i average pel CBT davant el CB Hospitalet (86-73)

Publicat dissabte 06 de Març de 2021 20:47
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

Segona victòria consecutiva de l’Ibersol CBT en un duel directe contra CB L’Hospitalet al Serrallo (86 – 73). Els de Berni han fet un partit molt seriós, que només ha perillat a l’inici de l’últim quart. Després, els blaus han sabut controlar el ritme i imposar el seu per decantar el triomf .

Jaume Zanca amb 14 punts, 8 rebots, 5 assistències i Dejan Bjelic, amb 14 punts i 11 rebots, han estat els millors jugadors del partit amb 22 de valoració. Duch també va resultar decisiu amb els seus triples en moments decisius.

Es tractava d' un autentica final amb un CBT que se les veia davant un rival que estava un lloc per sobre a la clasificació.. va ser una jornada rodona pels de Berni álvarez, no només per la victoria , si no perquè aquesta va ser amb 13 punts de marge pel que l' average es favorable a l' equip del Serralo.

Berni álvarez tècnic del quadre blau diu que en conjunt es va jugar el millor partit de la temporada.

L' equip cebetista ha superat el moment més dificil a la lliga, amb una doble victoria en tant sols 4 dies que els dóna aire.

Per tercera setmana seguida tindran 2 partits, l'últim dels 5 que tenia pendent que es recuperarà ,el del Prat, es jugarà aquest dimecres al Serrallo a partir de 2 quarts de nou de la nit.

Dissabte mentrestant es desplaçen per jugar a Cornellà en un altre duel de rivals directes