Vílchez: «Hi ha equips amb uns punts semblants als nostres i sembla que facin una bona temporada»

Publicat dilluns 08 de Gener de 2018 18:40
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

Edu Vílchez, mà dreta de Rodri al Nàstic, comenta l'actualitat després del triomf a Vallecas defensant els resultats aconseguits fins ara

Hi ha una cosa que al Nàstic de Rodri no se li pot negar: suma punts. Menys dels que tothom voldria però els suficients per agafar l'equip a la quarta jornada amb un únic punt i després de setze partits amb el tècnic a la banqueta, acumular-ne 24 i quedar-se a la meitat de l'objectiu quan encara els grana no han acabat de jugar íntegrament la primera volta del torneig.


Un dels artífexs d'aquesta reacció és el cos tècnic on resideix Edu Vílchez. La mà dreta de Rodri ha passat aquest dilluns pel Sempre Nàstic per analitzar una actualitat que, inevitablement, passa pel triomf a Vallecas: «La primera part és molt completa amb pilota i sense , forçant situacions que no es donen en altres equips i partits». Els nastiquers, que van xutar únicament tres cops a porteria, van mostrar una efectivitat del 100%: «Van ser tres xuts a porta però la sensació que el Nàstic podia fer gol en qualsevol moment hi era», ha explicat Edu Vílchez.

 

Tot i que el tècnic grana assegura que «fora de casa ho estem fent molt bé, tenim molta confiança en allò que es planteja», també ha deixat anar una frase que xoca amb la realitat estadista: «Crec que som un equip fort a casa però ens falta el resultat, n'hem merescut algun millor com el dia del Barça». Vílchez defensa la tasca realitzada fins ara, sumant 23 dels 24 punts que té l'equip en setze partits: «Hi ha equips amb una puntuació semblant a la nostra i sembla que facin bona temporada». El grana també ha aprofitat per revelar que Jean Luc «podria entrar aquesta setmana a entrenar» i s'ha mullat en altres qüestions com l'arbitratge de Cordero Vega en una entrevista que pots veure íntegrament en la part superior al text.