Villamayor sobre els Jocs: "Tarragona ha d'estar orgullosa"

Publicat dimecres 04 de Juliol de 2018 11:38
  • Laura Casas
  • Jocs Mediterranis
  • Javier Villamayor
  • Tarragona 2018

Els Jocs Mediterranis han estat positius i un èxit per Tarragona. Ho manifesta Javier Villamayor, tinent d’alcalde comissionat de Tarragona 2018. Pensa que cal treure pit de la molta feina feta i admet que a dia d’avui hi ha coses que haurien planificat d’una altra manera. Un dels aspectes a reflexionar és l’escassa presència de públic en algunes seus o disciplines.

Villamayor ha passat aquest dimecres pels micròfons de Tarragona Ràdio per fer balanç dels Jocs Mediterranis. Explica que la ciutat ha d’estar orgullosa del que ha viscut i destaca la valoració positiva que en fa el comitè internacional i les delegacions esportives. Posa com a exemple la bona acollida de la Vila Mediterrània, la mobilització d’uns 3.000 voluntaris i voluntàries, l’elevada participació d’esportistes i la qualitat dels mateixos o els equipaments que queden com a llegat.

El tinent d’alcalde comissionat dels Jocs diu que les sensacions són positives tot admetent que algunes coses no han sortit com esperaven. 

Pel que fa a les crítiques d’algunes formacions polítiques, Javier Villamayor sosté que totes les opinions són respectables però lamenta que els Jocs s’hagin polititzat. Pel que fa al futur de l’Anella Mediterrània, explica que se la imagina farcida d’activitat. La sintonia amb la Generalitat és total per tancar el model de gestió.

Javier Villamayor avança que hi ha delegacions que han manifestat el seu interès per les noves instal·lacions de cara a poder acollir altres esdeveniments.