Viñuales (C's) afirma que ho donarà tot per guanyar les properes municipals

Publicat dimecres 07 de Novembre de 2018 12:32
  • Laura Casas
  • Ciutadans

Rubén Viñuales afirma que ho donarà tot pel projecte de Ciutadans i es mostra confiat en guanyar les properes eleccions municipals. L’actual portaveu a l’Ajuntament ha valorat la seva decisió d’aspirar a encapçalar de nou la llista de la formació taronja de cara als comicis locals del 2019.

Viñuales sosté que Tarragona demostra una clara voluntat de canvi perquè el projecte Ballesteros, diu, està esgotat. En aquest sentit aposta per donar un impuls en matèria turística i cultural i fer que la ciutat sigui més moderna i atractiva pels emprenedors. Insisteix en dir que la seva única aspiració en política és ser alcalde i confia en poder-ho ser després de les eleccions de l’any vinent. 

Rubén Viñuales ha avançat que la voluntat és poder dissenyar una llista continuista pel que fa a les persones que l’acompanyin i buscar perfils professionals. El portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament ha parlat de tot plegat en la presentació d’una campanya que el partit engega aquest mes de novembre per explicar als barris les seves propostes i recollir demandes dels veïns. Les trobades es faran fins a les portes de les municipals.