Viñuales (C's) deixa clar que garantir l'estabilitat "no serà un xec en blanc"

Publicat dimarts 10 de Octubre de 2017 11:34
  • Laura Casas

Ciutadans garantirà l’estabilitat de la ciutat però deixa clar que el suport a l’equip de govern no serà un xec en blanc.

El portaveu de la formació taronja a l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, explica que la mà estesa a Ballesteros arribarà en qüestions importants com els pressupostos, sempre que aquests siguin negociats. Una de les principals demandes del cap de l’oposició és que el govern municipal inclogui un Pla de Xoc als barris, una mesura que fa temps que reclamen i que consideren necessària donat l’estat en què es troben molts punts de la ciutat.

En l’entrevista de portaveus a Tarragona Ràdio, Viñuales ha manifestat que per primer cop podrien votar a favor dels pressupostos municipals si l’equip de govern s’avé a negociar.

Rubén Viñuales es mostra preocupat per la situació que viu Catalunya i pensa que els partits haurien de contribuir a rebaixar la tensió i no pas a alimentar-la.

Pel que fa al substitut de Josep Maria Prats al capdavant de Cultura, el portaveu de Ciutadans pensa que la persona que ocupi el càrrec hauria d’abandonar la política intervencionista que, al seu parer, va dur a terme el regidor d’Units per Avançar.