Viñuales (C's) pensa que l’entorn del Mercat també ha de prioritzar al màxim el pas de vianants

Publicat dijous 11 de Gener de 2018 10:39
  • Tarragona Ràdio
  • Laura Casas

Rubén Viñuales pensa que l’entorn del Mercat Central també ha de prioritzar al màxim el pas de vianants. El portaveu de Ciutadans és partidari de treure tot el trànsit rodat que es pugui, tenint en compte, però, les necessitats de càrrega i descàrrega dels paradistes el mercadet ambulant quan tornin a la plaça Corsini.

El líder de la formació taronja ha passat aquest dijous pel cicle d’entrevistes de Tarragona Ràdio als portaveus municipals. Viñuales ha manifestat que des de Ciutadans donen ple suport a la conversió de la Part Alta en illa de vianants, sempre que es faci amb consens i es facilitin alternatives d’aparcament als veïns i també de cara al turisme. Aposta, per exemple, per aprofitar el camp de futbol del Roqueral. Un altre dels temes que s’han d’abordar, segons Viñuales, és una regularització més clara i homogènia de l’ordenança de terrasses.

El portaveu de Ciutadans diu que l’entorn del Mercat també ha de treure el màxim volum de vehicles possible per convertir la zona en un gran centre comercial a cel obert.

Rubén Viñuales reitera la seva intenció de repetir com a candidat de Ciutadans i guanyar les primàries del seu partit de cara a les properes municipals. Afirma que una victòria de Ciutadans portaria els canvis que la ciutat necessita.