Viñuales deixarà la política quan acabi l'actual mandat

Publicat dimecres 22 de Gener de 2020 10:43
  • Ciutadans
  • Cristina Serrano

El líder de Ciutadans a Tarragona, Rubén Viñuales, ha decidit abandonar la política quan acabi el mandat municipal per centrar-se en l’advocacia. Serà al 2023, en aquell any, ja farà dues legislatures, 8 anys, que Viñuales és regidor i portaveu del grup municipal taronja a la ciutat. Ha confirmat la notícia que avançava el Diari de Tarragona en una entrevista aquest dimecres a Tarragona Ràdio.

Viñuales ha explicat que entén la política com un servei públic a la comunitat que ha de ser temporal. Des del seu grup diuen que les persones que hi ha al capdavant han de rotar, i marxarà per deixar el lloc a una altra persona que doni una empenta al partit.

En les eleccions de 2015 Ciutadans a Tarragona va treure, aproximadament, uns 7.000 vots i en el 2019 va sumar-ne 2.000 més. Viñuales es mostra agraït per aquestes xifres i assegura que en els tres anys i mig que li queden per davant seguirà treballant per tots aquests vots, centrant-se en el pla de xoc de barris, per una inversió en promoció turística i comercial, i apostant pel patrimoni. A més, ha aclarit que la davallada en l’àmbit nacional del seu partit en les darreres eleccions estatals no ha influït en la seva decisió.