Viñuales es compromet a treballar per evitar que Tarragona es converteixi en un 'aquelarre' independentista

Publicat dimarts 11 de Juny de 2019 17:22
  • Tarragona Ràdio

El portaveu municipal de Ciutadans a l'Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales, ha assegurat que la seva formació treballarà perquè Tarragona no es converteixi en un aquelarre independentista. És la valoració que fa al suport que ja ha anunciat que En Comú Podem donarà a Pau Ricomà (ERC) com a futur alcalde de Tarragona.

Viñuales ha alertat que "En Comú Podem facilitarà que Laia Estrada es converteixi en la futura alcaldessa de Tarragona a l'ombra. El líder taronja ha criticat que els Comuns han traït a la majoria del seu votants no independentistes que resideixen en els diferents barris de la ciutat. Diu Viñuales que sembla que "això de 'la nova Tarragona' era en realitat un tot per una cadira a canvi de lliurar la ciutat als independentistes que oblidaran a la majoria de ciutadans i als barris".

Tanmateix, el portaveu municipal de Cs ha criticat que l'actual alcalde Ballesteros "sigui tan tou" i que "no hagi deixat de cedir als xantatges independentistes". Ha posat com a exemple l'autorització concedida a Òmnium Cultural per a instal·lar una pantalla gegant a la Rambla Nova que permetrà seguir en directe la declaració dels polítics presos aquest pròxim dimecres en l'últim dia del judici de l'1-O. Considera que la situació és un "tracte de favor" i anuncia que "Ciutadans sol·licitarà una explicació formal".