Rubén Viñuales. Autor: Tarragona Ràdio

Rubén Viñuales. Autor: Tarragona Ràdio

Viñuales es repensa ser l'alcaldable de C's a les municipals de 2019

Publicat dijous 11 de Octubre de 2018 11:45
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

Rubén Viñuales no té clar que repeteixi com a cap de llista a les eleccions municipals del 26 de maig. El regidor de C’s a l’ajuntament ha explicat en una entrevista a Tarragona Ràdio, que valora altres situacions personals com la família i la seva feina fora de l’ajuntament.

Assegura que la il·lusió de treballar per Tarragona està intacta però admet que ha d’analitzar altres factors que van més enllà de la política.

Ha dit textualment que el que li fa il·lusió en política és ser alcalde de la seva ciutat però que té 35 anys, és autònom, té una filla i n’espera un altre al gener.

Tot plegat fa, segons Rubén Viñuales, que es repensi acudir com a cap de llista de C’s als propers comicis locals de 2019.

Assegura que el projecte de Ballesteros està esgotat i que són anys decisius perquè Tarragona pugui fer un canvi i decidir si vol ser una ciutat moderna o vol mantenir-se com a una capital de províncies.

D’altra banda, Viñuales ha lamentat que s’exclogui del concurs de Castells a una part de Catalunya amb l’exhibició de símbols independentistes. També ha defensat Dames i Vells i ha negat que això hagi provocat un allunyament del seu pensament respecte el de C’s.

Sobre la situació a Catalunya, demana un govern efectiu i critica que el màxim òrgan de representació política de Catalunya, el Parlament estigui tancat.