Xavi Bartolo: 'Hem de buscar resultats immediats i lluitar per l'objectiu de l'ascens'

Publicat dilluns 17 de Juny de 2019 13:43
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Roda de premsa de presentació de Xavi Bartolo

Xavi Bartolo, diu que al Nàstic, l'exigència serà màxima des del primer dia i que vol un equip guanyador per assolir l’ascens a la segona divisió.

El lleidatà ha estat presentat aquest dilluns a la sala de premsa del Nou Estadi i serà l’encarregat des de la banqueta de tornar a l’equip grana al futbol professional. El president del Nàstic Josep Mª Andreu, ha parlat de Bartolo com a moment important l’arribada de del nou tècnic per la relació que han mantingut en diferents etapes.

El lleidatà torna al club grana en aquesta quarta etapa per ser ara el màxim responsable de l’equip que jugarà la propera temporada a la 2ªB.

Ara de la mà del seu gran valedor Sergi Parés, torna al club grana en aquesta quarta etapa, per a dirigir un equip que ha de pujar de categoria i que per tant hi haurà màxima pressió i maxima exigència des del primer dia com no ha amagat Bartolo.

Xavi Bartolo, ha explicat també quin Nàstic vol veure el proper 25 d’agost quan arrenqui la temporada a 2ºB. El tècnic, assegura que vol un equip protagonista, ambicios i que sigui guanyador.

Bartolo diu que té absoluta responsabilitat en tirar endavant aquest projecte esportiu tan ambiciós. Volem que el soci del Nàstic assegura, es torni a identificar amb el seu equip.

Bartolo afirma que “veurem un Nàstic ambiciós que surti a per la victòria i que enganxi a l’afició des del primer moment amb l’objectiu d’estar el més amunt possible.”

El tècnic diu que no té prioritats de jugadors i aquell futbolista que truqui a la porta per jugar, ho farà. No importa que tingui 19 anys o 32. Han de ser jugadors que vagin a pel partit i ho hagin donat tot, es guanyi o no.”

Encara sense ser oficial i sense està definit, el segon entrenador i preparador fisic venen de la mà de Bartolo. El preparador físic serà David Pajón, mentre que el segon entrenador segons ha pogut saber Tarragona Ràdio no serà Lluís Albesa com han apuntat diferents mitjans. Sembla que el segon entrenador encara no es podrà fer oficial ja que encara té contracte amb un altre club. El que continuarà per cinquena temporada serà l’entrenador de porters Manolo Oliva i qui tornarà al capdavant dels serveis medics serà el Dr. Carles Hernández fins ara a l’Espanyol.