Autor: Laia Solanellas/TarragonaDigital.Com

Autor: Laia Solanellas/TarragonaDigital.Com

Xavi Bartolo i José Antonio Gordillo, gana de Reus-Nàstic des de la banqueta

Publicat dimecres 19 de Setembre de 2018 18:08
  • Nàstic
  • Esports
  • Joan Alfons López
  • TarragonaDigital


Roda de premsa

Xavi Bartolo i José Antonio Gordillo, entrenadors del CF Reus Deportiu i del Nàstic de Tarragona, han inaugurat aquest migdia la setmana més intensa mediàticament que ambdós clubs possiblement tinguin al llarg de la temporada. Reusencs i tarragonins s'enfrontaran diumenge a les 18.00 hores sobre la gespa de l'Estadi Municipal de la capital del Baix Camp i precisament aquest escenari ha acollit la trobada habitual entre els tècnics d'ambdós clubs abans que la pilota comenci a rodar.

Mimetitzats en la vestimenta, Bartolo i Gordillo han mantingut uns discursos semblants. Sense sortir-se del políticament correcte i jugant dins del 'fair play' habitual per aquestes trobades. Màxim respecte i cordialitat entre dues persones que diumenge canviaran la serenor pels nervis dels 90 minuts de competició.

El tècnic roig-i-negre ha restat importància al derbi pel que fa a la parcel·la esportiva: «Per nosaltres no deixa de ser un partit més, les connotacions especials són de cara a l'afició. Són tres punts importants per anar sumant i consolidant-nos, contra un bon rival molt ordenat i competitiu i intens, serà difícil, com tots els partits. Si estem al nostre nivell, tenim opcions de guanyar».

José Antonio Gordillo viurà el seu primer derbi com a professional vinculat al Nàstic. El de Morón de la Frontera no va saber que era un duel com aquest com a jugador perquè va marxar de Tarragona setmanes abans del duel del gener del 2003. Haurà d'esperar a diumenge per saber que es viu tot i que assegura que «l'estat d'ànim dels dos és bo, entenc que serà un partit competit, atractiu i amb cadascú la seva idea».

El triomf davant l'Osasuna ha alleugerit el tècnic grana: «Venim d'un inici on no acabava d'arribar la victòria, l'altre dia vam ser justos vencedors, un derbi que per a l'afició és maco i mirarem d'intentar confirmar-nos en la victòria de dissabte sumant tres punts contra un rival que juga molt bé i té uns bons automatismes». Gordillo espera un CF Reus «en la línia de les darreres temporades i del bon inici de lliga, és un equip que juga bé, que inicia el joc, salta línies amb pilota, connecta bé amb la gent de dalt i que és protagonista amb la pilota, esperem que aparegui el Nàstic de la primera part contra el Tenerife, el del dia d'Osasuna». A més, demana a l'afició «que vinguin aquí i ajudin el seu equip, a veure si podem donar-los una alegria».