Xavi Bartolo preocupat per les sensacions del Nàstic davant els rivals de la lliga

Publicat divendres 16 de Agost de 2019 11:44
  • Jordi Blanch
  • Esports


Xavi Bartolo

Els dos pitjors partits de la pretemporada han estat davant dos filials que seran equips que es trobaran a la lliga de la 2ªB.

El tècnic, que avui fa una setmana va afirmar que aquesta setmana quedaria tancada la plantilla ha vist com han passat set dies i no hi ha hagut cap arribada ni tampoc cap sortida. Fa dies que Maloku i Rodri Cuenca ja haurien d’haver sortit de l’equip i encara estan sota les seves ordres.

La figura del davanter alt i de referencia ja fa temps que l’està esperant Bartolo i no acaba d’arribar, fins i tot en alguns partits s’ha trobat a faltar aquesta figura. Xavi Bartolo, demana un cop més anar tancant la plantilla amb un davanter i un migcentre.

El tècnic del Nàstic va sortir amb males sensacions de l’empat sense gols a Vila-real. Una derrota i un empat sense gols en els dos partits jugats davant rivals directes a la lliga. Bartolo, diu que no van estar encertats i els va costar llegir el que proposava el rival.

La plantilla entrena avui i demà al matí abans de tancar els amistosos de pretemporada aquest diumenge a les set de la tarda a Paterna davant el València-Mestalla.