Declaracions de Xavi Molina

Xavi Molina: «Rodri és un guanyador nat»

Publicat dimarts 12 de Setembre de 2017 11:08
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

capità del Nàstic comenta les primeres sessions amb el nou tècnic i fa autocrítica assegurant que «no estem tenint en rendiment esperat»


El Nàstic ha marxat aquest matí cap a la localitat gironina de Navata per realitzar el primer dels dos dies d'estada que l'equip farà a la urbanització Torremirona per intentar assimilar com més aviat millor tots els canvis que patirà el conjunt després de l'arribada de Rodri a la primera plantilla. La d'avui serà la tercera sessió amb el nou tècnic a la banqueta amb un grup de futbolistes que fa autocrítica davant la situació que ha provocat la destitució de Lluís Carreras: «Hem de començar a què es vegin coses bones contra l'Albacete, no hem iniciat bé la temporada, el grup està conscienciat que aquells qui no estem tenint el rendiment esperat som nosaltres i som responsables del mal inici que estem tenint», ha reconegut el capità Xavi Molina aquest matí abans de marxar cap a Girona.


El de la Canonja ha lamentat la destitució de Carreras, reconeixent que no viuen una situació còmoda amb aquest tipus de moviments: «Sempre que hi ha aquests canvis és perquè les coses no van bé, no hem començat com tots desitjàvem però ara amb el nou mister cal posar tota la confiança, els cinc sentits en tots els conceptes que ens aporti, assimilar que vol veure del seu equip. Anem a l'estada a adquirir els màxims conceptes possibles i a estar junts, que en aquests moments el millor que hi ha és estar tot l'equip junts i fer pinya». El pròxim repte a la lliga serà vital per intentar corregir el rumb com més aviat millor. Diumenge a les 18.00 hores contra l'Albacete es realitzarà la primera aturada del nou Nàstic que ha carregat la motxilla d'optimisme: «És veritat que amb la confiança que guanyarem l'Albacete. Tothom té aquesta mentalitat, només es pensa en l'Albacete. Si els guanyem, dilluns ho veurem tot d'una altra manera».

A més, sobre Rodri ha comentat que es tracta d'un entrenador amb un concepte distant del de Carreras, lloant el seu caràcter vencedor: «Portem dues sessions de més i és un tècnic que parla clar i directe, té una visió del futbol una mica diferent de la de Lluís. Vol atacar i guanyar, és un guanyador nat i ens pot venir molt bé». La plantilla no tornarà a entrenar-se a Tarragona fins dijous, després de dues jornades de treball intensiu a Navata.