Les Heroïnes Anònimes aterren a Tarragona Ràdio. A partir de la primera setmana d’octubre, i concidint amb la nova programació, Tarragona Ràdio emet el programa ‘Heroïnes Anònimes’, un espai que s’emet en directe cada dimecres de 14 a 15.00 hores. Aquest espai compta amb la presència de dones de les comarques de Tarragona de totes les edats i professions, que es desplaçaran fins als estudis de Taragona Ràdio per explicar les seves vivències. 

L’objectiu és donar a conèixer les inquietuds i problemàtiques de les dones amb testimonis, entrevistes i col·laboracions i a través d’un programa que mostra a dones reals i corrents, que cada dia fan possible, amb la seva tasca, centenars d’iniciatives i de tasques que cal tenir en compte i explicar. El programa ens parla de transformació del projecte feminista i neix a partir d’un perfil d’instagram impulsar per la periodista Laura Recasens, un perfil que ara creix i adquireix veu pròpia en aquest nou format a través de la ràdio. 

“Parlarem cada dimarts amb heroïnes, que ho són per tota per tota la feina que fan en el dia a dia, però mai no se’ls ha reconegut”, explica Recasens, que és la conductora d’quest espai juntament amb Aida Banyeres, que s’encarrega d’acostar-nos cada dia, en la segona part del programa, a un estil musical i a les diferents veus i artistes que el representen. Les dues —Laura Recasens i Aida Banyeres— han posat en marca un espai que ens parla de “molta gent petita, en llocs petits, fent coses petites que poden canviar el món”, en paraules de Recasens. 

A més a més, aquest espai significa també l’expansió defintiva del projecte de Persones Anònimes arreu de Cataluya, ja que l’entrevista principal que està prevista en cada programa es trobarà disponible en els continguts de la La Xarxa, on s’h i inclouen produccions locals de mitjans d’arreu de Catalunya. Aquesta expansió del projecte—juntament amb la possibilitat de trobar-lo en format podcast en els principals portals de continguts sonors— confirmen el creixement d’un projecte feminista, aquest cop impulsat també per la ràdio local pública de Tarragona. 

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa