Moltes ganes de celebrar i moltes ganes de gaudir plegats de les festes, aquest cop en una trobada oberta a persones amb capacitats diverses. Aquesta ha estat la tònica de la 31 edició de la Festa per a Tothom, que després d’un any ha recuperat la presencialitat en un acte que s’ha dut a terme al Moll de Costa de Tarragona, davant del Tinglado 1, i que ha congregat a 150 assistents garantint totes les mesures de seguretat.

Les actuacions de la geganta Frida, el circ català de Los Barlou i l’acompanyament musical de la Txaranga Band Tocats han convidat a tots els assistents a gaudir d’una matinal festiva i alhora reivindicativa de les necessitats de les persones amb discapacitat.

“Estem molt satisfets de com ha funcionat l’acte i de la implicació de tots els voluntaris, prop d’una seixantena, que han treballat perquè, un cop més, la festa s’hagi pogut dur a terme”, explicaven tan l’impulsor des dels inicis d’aquesta cita, Romà Solé —que es mostrava “emocionat” per reprendre aquesta cita— com el director de Dow Chemical, Ignasi Cañagueral. Per altra banda, els impulsors de la cita s’han congratulat pel nou emplaçament de la festa al Moll de Costa, un espai que elimina barreres arquitectòniques.

Des de Tarragona Ràdio, hem seguit la cita amb un programa especial en el qual hem parlat tant amb els organitzadors com amb els voluntaris d’un esdeveniment que suma seguidors i afeccionats en cada nova edició.

Deixa un comentari

Al deixar un comentari accepto les condicicons detallades en la nostra política de privadesa

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *