Torna la Fira Àpat a Tarragona aquest cap de setmana recuperant la normalitat. Durant el dissabte al matí han estat molts els curiosos que s’han apropat a degustar la gastronomia de proximitat i artesanal. Es tracta de la tercera edició a la ciutat del certamen Professional de l’Alimentació i la Gastronomia Catalana de Proximitat i Sostenibilitat. Les activitats s’allargaran fins al dilluns, en un últim dia dedicat a un públic més professional.

La fira està orientada als professionals i als amants de la gastronomia catalana, però també als consumidors i als amants de l’alimentació. La fira presenta des de foodtracks, degustacions i música, passant per showcookings, tallers i xerrades al recinte Firal i de Congressos de Tarragona.

El director de la fira, Josep Garcia, ha explicat que és la primera edició que fan sense pandèmia a Tarragona i creu que serà un èxit.

Josep Garcia parla de les expectatives d’aquest any

Durant tres dies, els productors i elaboradors de productes agroalimentaris catalans podran presentar els seus productes i les seves novetats tant a professionals del sector (restaurants, botigues, hotels, vinoteques, distribuïdors…) com a consumidors finals.