Tothom és un programa on la diversitat, la integració i les qüestions socials prenen protagonisme. De 13.00 a 13.30 hores, trenta minuts per donar veu als que més la necessiten. Tot plegat, de la mà del nostre periodista Miguel González.

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

Miguel González durant una emissió del Tothom.
Lluís Comes, el tècnic que fa possible el programa.

EQUIP

«Cal donar veu a tots els col·lectius. Les persones que menys t’ho esperes a vegades són les que et donen l’autèntic aprenentatge sobre moltes coses». Així de contundent es mostra Miguel González, el periodista de Tarragona Ràdio que fa 12 anys que lidera el Tothom.

Aquest espai va tenir molt bona acollida des del primer moment i ha anat variant la seva posició en la graella del mitjà. Al principi, s’emetia en horari nocturn un cop a la setmana i, posteriorment, es va passar a la franja de migdia dels dilluns, un espai horari en el qual ha estat durant força anys. Ara, s’ha reconvertit en un espai diari de mitja hora amb el mateix esperit.

González compta amb el suport del tècnic Lluís Comes, per tal de realitzar el programa des dels estudis centrals de l’emissora a la ciutat.