El Nàstic afronta el partit d’aquest dissabte davant el Real Unión d’Irún amb el dubte de si Alberto Varo podrà jugar. El porter de la Canonja no ha entrenat durant la setmana després d’haver d’abandonar el terreny de joc diumenge passat al camp del Sanse per un tall a la cara. A banda de la ferida per la qual va rebre 5 punts de sutura té un petit trencament al pòmul, segons ha explicat en roda de premsa el tècnic, Dani Vidal. Fins el mateix dia de partit no se sabrà si està disponible.

Vidal no vol pensar en l’ascens. Considera que no es pot perdre temps parlant del futur quan la qualitat del dia a dia és el que ‘et posa dalt de la classificació’.

Sobre el rival d’aquest dissabte, l’entrenador grana destaca que és un equip que encaixa gols però també en fa molts, 30 en porta aquesta temporada. L’arribada al desembre del nou tècnic Íñigo Idiákez ha fet que el Real Unión controli més els partits.

El partit d’aquest dissabte a les 16h al Nou Estadi Costa Daurada es jugarà entre dos actes importants del carnaval tarragoní: la Baixada del Pajaritu i la Rua de l’Artesania. Vidal vol que la gent vingui al camp i preguntat sobre de què vol disfressar-se el Nàstic, ho té clar.

Gorka Santamaria ja podrà entrenar-se amb el grup la setmana vinent i David Concha podrà incorporar-se en dues setmanes.

El partit d’aquest dissabte es podrà escoltar a Tarragona Ràdio a partir de les 15h, amb la prèvia.