Tres punts molt treballats del Nàstic en un partit on l’equip no ha donat bones sensacions, sobretot en defensa. Els grana anaven guanyant al descans per 2 a 0, amb els gols de Marc Fernández i Aarón Rey, però en els primers cinc minuts de la segona part el Calahorra ha empatat amb errades greus a l’àrea pròpia. Un cop dur que no ha enfonsat al Nàstic, que ha hagut d’esperar al fet que Javi Bonilla fes el gol de la victòria des del punt de penal. Era una jornada idònia per escapar de la zona vermella de la classificació i els grana ho han fet. Amb el triomf, les posicions de descens estan a set punts de diferència.

La primera meitat del Nàstic ha estat d’aquelles que són efectives però poc vistoses. El joc no ha estat el més encertat i la defensa ha sortit adormida. Tanmateix, l’equip ha estat bé de cara a gol, enviant al fons de la xarxa les oportunitats més clares. El primer a marcar ha sigut Marc Fernández, amb un gran contraatac liderat per Aarón Rey. El seu remat ha estat des de la frontal i s’ha colat per l’esquerra de la porteria del Calahorra.

Al segon gol, els mateixos protagonistes. De nou un contraatac ben portat per Rey que se l’ha deixat a Marc Fernández perquè fes una diagonal que ha acabat amb el seu xut a la base del pal dret. El refús ha anat a petar als peus d’Aarón Rey, qui només ha hagut d’empènyer-la.

La sortida dels vestidors del Nàstic ha estat nefasta. En cinc minuts, el Calahorra ha empatat el partit amb dos gols. Dues errades defensives han donat peu als gols dels visitants. Primer amb un remat de Baselga des de dins de l’àrea i el segon amb un remat sol de Davo dins de l’àrea petita. Entremig, el Calahorra ha enviat una pilota al travesser.

El Nàstic ha pogut calmar l’atac i gol dels visitants en un inici dolent dels grana de la segona meitat. Guillermo, que ha tornat després de perdre’s el partit contra el Barça Atlètic, ha vist com li anul·laven un gol per un fora de joc just. Els grana han generat més oportunitats als darrers minuts del partit, però no ha estat fins al minut 84 quan ha marcat Javi Bonilla de penal.

Ha estat una victòria treballada quan no pintava així al descans. El problema ha estat que l’equip no ha estat bé en defensa. No obstant això, els grana sumen 37 punts i són onzens. Deixen el descens a set de diferència i el play-off d’ascens a vuit.