La ratxa de mals resultats i de sort que està passant el Nàstic s’haurà d’acabar aquest diumenge a Cornellà. Amb l’eliminació de la Copa del Rei ja en el passat, l’equip ara només pensa a tornar a guanyar un partit en lliga després de cinc seguits sense fer-ho. A més, es buscarà la primera victòria lluny de Tarragona, la qual encara no ha arribat. El Nàstic té la necessitat de guanyar per no seguir mirant més a la part baixa de la classificació que l’alta. Actualment, la zona de descens està a quatre punts, mentre el playoff està a cinc.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, destaca que la línia a seguir és la del passat dimecres contra el Linares. L’equip va fer un bon partit, amb ocasions, però sense la sort del gol. El míster comenta que hauran de seguir competint com ho van fer per capgirar la situació.

Raül Agné

En els mateixos termes s’expressa el jugador Javi Ribelles. Comenta que la mala ratxa està sent més de resultats que de joc, ja que hi ha partits on podrien haver guanyat. El valencià destaca que trencaran la mala ratxa a Cornellà.

Javi Ribelles

El migcampista, que ve de jugar 120 minuts contra el Linares com altres jugadors de l’equip, diu que no és excusa el desgast físic que pot haver suposat l’eliminatòria. El Cornellà també va jugar Copa del Rei, però va caure eliminat contra el Talavera per 2 a 0 sense necessitat de pròrroga. Una diferència de 30 minuts que sí que es pot notar, tal com afirma Ribelles.

Aquest divendres, la plantilla fa sessió d’entrenament i també el dissabte per viatjar diumenge a Cornellà. El partit es jugarà a les 19 hores de la tarda al Municipal de Cornellà. Des de les 18 hores, el podreu seguir a Tarragona Ràdio.

També al 96.7 de la FM podreu escoltar la roda de premsa de Raül Agné prèvia al partit. Serà al TGN Esports a partir de l’una del migdia.