El Nàstic ha perdut el primer partit de la temporada contra el Castilla. Ha estat per 2 a 1, amb els gols d’Aranda per partida doble i Javi Bonilla pel Nàstic. Ha estat un gol olímpic que ha entrat amb suspens, ja que no ha quedat clar si realment ha estat gol. Tanmateix, quan els grana han empatat, pocs minuts després han rebut el segon gol i això els ha afectat. Cap al final del partit, Pol Ballesteros, qui ha sortit de la banqueta, ha revolucionat el joc i ha tingut tres ocasions per empatar. Els dos gols que han rebut han estat per passivitat defensiva, amb molta facilitat pels jugadors madrilenys de crear perill.

Al primer temps, el partit estava molt igualat. Ha estat una bona primera meitat dels jugadors de Raül Agné. Igualada i amb la possessió de la pilota. Al minut 37, Aranda ha marcat el primer gol dels madrilenys. Una errada en defensa del Nàstic en intensitat. Abans, els grana podrien haver marcat amb un xut de Carbia, qui ha aprofitat una errada del porter local.

Al segon temps, el Nàstic ha empatat el partit amb un gol olímpic i amb suspens. La pilota no ha quedat clar si ha entrat, però el col·legiat ha donat el gol. L’autor ha estat Bonilla. Era el minut 49 i just després del gol, Aranda ha marcat el segon. Ha estat un gol de passivitat defensiva que Aranda ha pogut xutar amb molt de temps per pensar.

Després del gol, Pol Ballesteros ha estat el més destacat amb aproximacions a la porteria de Luis López. Una ocasió amb un xut des de la frontal i una altra en un remat de cap que ha aturat el porter.

Ara, el Nàstic rep a l’Alcoyano aquest divendres a les 19 hores de la tarda en la cinquena jornada de la Primera RFEF.