L’actual conseller de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha anunciat aquest dijous a la tarda que no es presentarà a les eleccions municipals del 28 de maig. Nadal ha al·legat a motius polítics, assegurant que en àmbit espanyol hi ha un context polític “repugnant”, que en el català no reconeixen “ni als seus partits ni al Parlament” i que el local “està massa marcat per la política partidista”. També hi ha afegit motius professionals i personals.

Aquest divendres, Nadal ha ofert la primera entrevista a un mitjà al programa La Veu de Tarragona, després de l’anunci d’ahir.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Nadal no ha descartat tornar a la política més endavant, i ha assegurat que amb el Mercat Central ha tancat un cicle. En aquest sentit, ha dit que amb la conselleria de comerç s’ha trobat moltes dificultats, però que s’ha fet una gran feina. Creu que falta valentia i que per la seva forma de treballar i ser ha faltat intensitat al Govern.

L’actual conseller ha assegurat que la decisió la té presa des de fa uns mesos, i ha explicat que si ara hagués de votar, ho faria pel PDeCAT perquè considera que és el partit que ha patit més fiscalització, control i neteja, pel fet que ha estat lluny del poder des de fa un temps. De moment, es desconeix si el partit es presentarà el 28M, o si pactarà amb altres grups municipals.