La primera victòria de l’era d’Iñaki Alonso a Tarragona ja és aquí. El Nàstic ha guanyat per 1 a 2 al CF Intercity després d’avançar-se al marcador i saber aguantar un resultat favorable durant tota la segona meitat. Així s’acaba la ratxa de quatre partits seguits sense guanyar i es sumen tres punts necessaris per seguir en la lluita per la zona alta. Els grana han estat els primers a marcar amb els gols de Montes Arce i Marc Fernández abans dels 20 minuts de joc. Poc després ha retallat distàncies l’Intercity i l’equip grana ha hagut d’aguantar, amb patiment, el resultat favorable per sumar una victòria que els col·loca vuitens amb trenta punts, a tres de les places de play-off i a nou del líder.

L’inici de partit dels grana ha estat el desitjat. Dos gols en els primers 20 minuts de joc. El primer amb una pilota engaltada de primeres per Montes Arce des de la frontal de l’àrea que s’ha colat fins al fons de la xarxa. Un gran gol del migcampista que per aquest partit ha tingut al seu costat a Gorostidi, ja que Iñaki Alonso ha optat per un 4-2-3-1.

S’havien jugat deu minuts i els grana ja manaven al marcador. La diferència s’ha fet més àmplia amb el gol de Marc Fernández, el seu segon en quatre partits. El català ha aprofitat una centrada de Nil Jiménez i una errada defensiva del rival per marcar des de dins de l’àrea petita una pilota lateral.

Els grana tenien el partit controlat fins que Etxaniz ha retallat distàncies al minut 35. Una errada defensiva del Nàstic ha permès a un jugador rival progressar per l’esquerra de l’atac i posar una centrada dins de l’àrea que ha rematat el davanter amb poca oposició de la defensa. A la represa, quan el Nàstic havia d’anar amb més de compte per no encaixar el gol de l’empat, el CF Intercity ha tingut una de les oportunitats més clares. Manu Garcia ha tret una cama salvadora a un remat de Vadik completament sol dins l’àrea.

La sensació era que els grana no acabaven de controlar el partit i que en qualsevol ocasió el rival podia empatar. Durant tota la segona meitat, el rival és qui ha generat més perill. Només una oportunitat pel Nàstic quan Marc Fernández ha xutat i el seu remat ha donat en un defensa rival. No ha passat res més i els grana han sabut aguantar el resultat d’1 a 2 per sumar la tercera victòria de la temporada fora de casa.