El Nàstic femení suma la primera victòria de la temporada en guanyar per 1 a 2 al CD Morell. Els gols de les grana els ha fet Nina al minut 15 i 22 de partit. Ha estat un bon inici de les jugadores, que han vist com el CD Morell retallava distàncies al minut 68. Amb aquesta victòria, l’equip suma la primera de la temporada i s’estrena com a visitant a la lliga de la millor manera. El gol pel CD Morell l’ha fet Sara Armengol.

L’entrenador del Nàstic femení, Pau Poblet, comenta que han fet un partit intens i treballat amb dos grans gols de Nina.

Amb aquesta victòria, el Nàstic femení suma tres punts i està classificat en la setena posició.

Per la seva banda, el FC Tàrraco femení segueix intractable i s’ha imposat per 3 a 0 contra el Subirats Unió Esportiva amb els gols de Nidia i Jessica a la primera meitat i Mireia al 58 de partit. L’equip és líder en solitari de la Segona Divisió femenina amb 6 punts.