Les tres escoles i conservatoris de musica de la Diputació a Tarragona, Reus i Tortosa donen suport un any més a La Marató de TV3, dedicada en aquesta edició a les malalties cardiovasculars. Els tres centres han organitzat concerts amb l’objectiu de recaptar fons per aquesta causa.

A Reus, l’alumnat de 2n i 3r Avançat i els Cors de Grau Professional de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Reus oferiran un concert a l’Església de Sant Joan el 16 de desembre a les 19 hores.

A Tarragona, els Cors d’Escola i Grau Professional, amb el grup de saxos i el grup vent metall de l’Escola i Conservatori de música de la Diputació a Tarragona oferiran el concert ‘Per Nadal, Nadales a la Catedral’ a la Catedral de Tarragona el dia 19 de desembre a les 19.30 hores.

A Tortosa, les orquestres de Grau Professional de l’Escola i Conservatori de Música de la Diputació a Tortosa també oferiran un Concert de Nadal el divendres 20 de desembre a l’Espai Patronat de la capital del Baix Ebre. A la mateixa hora, també actuarà la Banda de Grau Professional del mateix conservatori a l’Auditori Felip Pedrell.

Els centres ubicaran una urna als espais dels concerts perquè les persones que hi assisteixin puguin realitzar el seu donatiu en benefici de la Marató de TV3.