Ha assegurat en l’entrevista electoral de Tarragona Ràdio que si bé a Llevant, la polèmica a l’entorn dels usos de la Ciutat de Repòs s’ha generat per un discurs d’odi, a Ponent, s’han de garantir i enfortir els serveis d’aquests barris.

Eva Miguel confessa que hi ha hagut friccions durant l’etapa de la CUP al govern, però també assevera que mai s’han plantejat trencar amb ERC i tornar a l’oposició.

Això sí, la candidata cupaire explica que si haguessin tingut més força, hi hauria qüestions que s’haurien aturat. Com a grans fites destaca la licitació de l’estudi de la Qualitat de l’Aire o el projecte per enderrocar la plataforma del Miracle. Les càmeres de videovigilància i la venda de l’immoble municipal del carrer Riudecols, han estat els punts que haurien volgut frenar.

Eva Miguel fa balanç positiu de l’etapa al govern. Admet que no és el ‘lloc natural’ de la CUP però assumeix que aquesta era la manera de poder materialitzar les seves polítiques.

Assegura que és complicat plantejar pactes postelectorals amb Jordi Sendra o ‘Sí Tarragona’ i els descarta totalment amb l’extrema dreta i els projectes que ella anomena ‘les forces del 155’ i ‘la llista d’Inipro’.